Lag Detected - Waste of Orb

****** Please make sure you fill out the following information before submitting a report ******

Don’t forget to check the Known Issues List to see if your issue is currently being worked on by the dev team.
We also have existing workaround for some issues that you can find here

To report a player or company for Code of Conduct violations, please do so here

  • What is your character name in New World: Montaine
  • What server/world did you experience your issue on: Yaxche
  • Describe the issue you are experiencing: Lag detected, rubber banding and slow motion. Server lag experienced across majority of server. Lag has lasted 20+ minutes entirely ruining a mutated run. Our team has wiped and died 10+ times due to the lag. This isn’t the first time I have lost an orb due to issues with the mutations, and I have never once been compensated for any of the lost orbs. Due to the timegating of the mutations, these issues are detrimental
  • Is this a bug or an exploit: Server lag
  • (if a bug) How did the issue effect your gameplay: Completely ruined mutation run and wasted an orb
  • (if a bug) Were you able to recover from the issue: No. There’s no recovering for this run as we are now way below points and not even sure if we can finish
  • (if a bug) Please include a screenshot or video of the issue that you have experienced: Imgur: The magic of the Internet
    Imgur: The magic of the Internet
    Imgur: The magic of the Internet
    Imgur: The magic of the Internet
    Imgur: The magic of the Internet
  • What are the steps to reproduce the issue as you experienced: Unknown

@Luxark @Luxendra

This topic was automatically closed 21 days after the last reply. New replies are no longer allowed.