Mutation Level 6 Lazarus - Lag causes expedition to be bugged

****** Please make sure you fill out the following information before submitting a report ******

Don’t forget to check the Known Issues List to see if your issue is currently being worked on by the dev team.
We also have existing workaround for some issues that you can find here

To report a player or company for Code of Conduct violations, please do so here

  • What is your character name in New World: Powerpuffboyfx
  • What server/world did you experience your issue on: Eden(US)
  • Describe the issue you are experiencing: We we’re in the first room where you open and close the gates with the runes on the floor. my group experienced rubber banding like lag which in turn caused the runes on the floor to not activate in order to progress through the expedition. we tried relogging and it did not work. we finally decided to all leave the expedition to see if it would fix the issue but the expedition closed and i am at a loss of a mutation orb.
  • Is this a bug or an exploit: bug
  • (if a bug) How did the issue effect your gameplay: lost a mutation orb
  • (if a bug) Were you able to recover from the issue: no
  • (if a bug) Please include a screenshot or video of the issue that you have experienced: please see the link to see the bugged expedition run Dungeon crash
  • What are the steps to reproduce the issue as you experienced: not sure

@Luxendra @Kay please help !

Hello @powerpuffboyfx !

I am sorry about the Issue with Mutation orb.This is a known Issue,I have escalated your Info to the concerned team.Can you help me with the Date of the incident as well ,It would help the tech team.Thank you in Advance :slight_smile: :smiley:

@shanp January 28th – thanks again~!

Thank you for the Information @powerpuffboyfx :slight_smile:

This topic was automatically closed 21 days after the last reply. New replies are no longer allowed.